Rijschool Combinatie Zuid 5 jarig jubileum!

Compleet nieuwe website!

Rijschool Combinatie Zuid 5 jarig jubileum!

Dit jaar bestaat de rijschool 5 jaar, en dat wordt gevierd. Zo heeft de rijschool een aantrekkelijke jubileumactie in de aanbieding en op zaterdag 16 februari wordt een open dag gehouden.

Rijschool Combinatie Zuid bestaat sinds februari 2008, en is ontstaan door de overname van enkele autorijscholen in de regio Someren/Deurne/Helmond door Autorijschool Peter Stoop. De rijschool timmert aan de weg met een representatief opleidingscentrum aan het Half Elfje 7a in Someren. De rijschool werkt met ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Op zaterdag 16 februari staat bij de rijschool een open dag op het programma. Geïnteresseerden kunnen dan hun licht opsteken over het lesaanbod. Zo kunnen bezoekers tijdens de open dag hun verkeerskennis testen met het maken van een proef theorie-examen. Ook het maken van een proefrit met een van de lesvoertuigen behoort tot de mogelijkheden.

De rijschool biedt een breed scala aan rijopleidingen: van het bromfietsrijbewijs tot motorrijbewijs, van vrachtwagen en buschauffeursrijbewijs tot de nascholing van beroepschauffeurs (code 95). En ook voor het volgen van theorielessen is de beginnend chauffeur bij de rijschool aan het juiste adres. “Bij ons draait het erom de chauffeur zo goed mogelijk aan het verkeer te laten deelnemen”, zo laten de mensen van Rijschool Combinatie Zuid weten.

Om haar jubileum kracht bij te zetten, heeft de rijschool een aantrekkelijke actie: de eerste 5 uur autorijles voor 175 euro, met daarbij 10 theorielessen voor 40 euro. Startdatum voor 1 mei 2013.

De open dag is te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur.