(Beroeps) Opleiding

Chauffeur Veetransport

Alle chauffeurs die vee vervoeren en iedereen die tijdens het vervoer beroepsmatig met levende dieren omgaat, moeten in het bezit zijn van een getuigschrift van vakbekwaamheid (pluim)veetransport volgens Verordening (EG) nr.1/2005.

LEES MEER

Chauffeur LZV

Volgens EU-richtlijnen staat het lidstaten vrij om langere voertuigcombinaties dan normaal toe te staan op hun wegennet. Het Nederlandse Ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft na de eerdere proef besloten tot een ervaringsfase met langere en langere/zwaardere vrachtauto’s.

LEES MEER

BHV

Heeft u nog geen BHV diploma dan kunt u de cursus basis bedrijfshulpverlener volgen. BHV’ers die hun kennis en praktische vaardigheden willen onderhouden kunnen een herhalingscursus BHV volgen. De herhalingscursus is alleen van toepassing voor cursisten die over een geldig BHV diploma beschikken.

LEES MEER

EHBO

Deze training is speciaal voor chauffeurs zodat zij als het nodig is adequaat eerste hulp kunnen verlenen en reanimeren. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een AED.

LEES MEER

Heftruck

In veel ondernemingen wordt vaak door vrachtwagenchauffeurs gebruik gemaakt van een heftruck bij het laden en lossen van de vracht. Het is noodzakelijk dat in dit geval de chauffeur, ook als deze incidenteel gebruik maakt van de heftruck, in het bezit is van een geldig veiligheidscertificaat voor de heftruck.

LEES MEER

BMI

Het aanstellen van een beheerder brandmeldinstallatie is verplicht voor alle via het bouwbesluit geëiste installaties, met of zonder certificering, met of zonder doormelding. De gebruiker van een gebouw is verantwoordelijk voor het aanstellen van één of meerdere beheerders die zijn opgeleid voor de werkzaamheden en beschikken over een vereist bewijs van vakbekwaamheid.

LEES MEER

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONS 0493 - 493 393