DAF Driver Training Het Nieuwe Rijden

Informatie DAF Driver Training Het Nieuwe Rijden (W01-1 praktijktraining)

Rijschool Combinatie Zuid is officieel DAF partner.

Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (CF, XF of LF) ontvangt u ook in 2017 nog een voucher voor een DAF Driver Training. Deze voucher ter waarde van € 350,- kunt u inwisselen bij Rijschool Combinatie Zuid voor de praktische nascholingsdag Het Nieuwe Rijden (geldig voor 7 uur praktijk).

Haal méér uit uw DAF truck met een DAF Driver Training

Naast geavanceerde ontwerpen, vooruitstrevende technologieën, een hoogst betrokken internationale dealerorganisatie én een breed scala aan services, is het gedrag van de chauffeur bepalend voor uw rendement. Om het beste uit uw DAF Truck te halen, bieden wij  u naast een uitgebreide afleverinstructie een gecertificeerde DAF Driver Training aan.

Iedere beroepschauffeur is verplicht om nascholing te volgen. Maar niet elke vorm van nascholing heeft dezelfde kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat chauffeurs van een DAF-voertuig optimaal worden bijgeschoold, heeft DAF een landelijk netwerk opgezet van 22 DAF Driver Training Partners. De instructeurs zijn door DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Nederland, opgeleid om voor u de best mogelijke DAF Driver Training te verzorgen.

De meerwaarde van DAF Driver Training Partners:

  • Rijstijltrainingen met de nieuwste DAF Euro 6 voertuigen
  • Door DAF opgeleide chauffeurstrainers
  • Altijd actuele kennis van het voertuig
  • Jaarlijkse evaluatie door DAF Driver Academy

Kostenbesparingen

Een Driver Training door een DAF Driver Training Partner kan leiden tot een meervoudige kostenbesparing: de kans op schades vermindert, de veiligheid op de weg neemt toe en het brandstofverbruik en de operationele kosten nemen af. Genoeg redenen om snel te starten!

DAF voucher ontvangen?

Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (LF, CF of XF) ontvangt u nu een voucher voor een DAF Driver Training (Code 95). Deze voucher kunt u inwisselen bij Rijschool Combinatie Zuid voor een rijstijltraining Het Nieuwe Rijden (HNR), geldend voor 7 uur praktijk volgens de code 95.

Heeft u een voucher ontvangen? Maak dan nu een afspraak met Rijschool Combinatie Zuid want uw DAF Euro 6 presteert pas optimaal, als uw chauffeur óók optimaal presteert.